تهیه نیشکر

شناسه مطلب : 275449
حجم فایل :6مگابایت
ابعاد :3840در5760 پیکسل
پسوند :jpg
تاریخ انتشار : 1399/10/02
شما این فایل را قبلا دانلود نکرده اید
رضا احمدی لیوانی
عکاس : رضا احمدی لیوانی

پخت و جمع آوری نیشکر

نیشکر گیاهی قندی با ساقه‌های بلند و بندبند است و عمدتا در مناطق معتدل گرم تا حاره‌ای رشد می کند. قسمت داخلی ساقه این گیاه ضخیم، حاوی مقدار زیادی عصاره شکر است.

کاشت نیشکر از جمله دشوارترین انواع کاشت است. در فصل بهار با ایجاد شیارهای منظم در زمین قطعات ۳۰- ۴۰ سانتی‌متری نیشکر را به شکل افقی در خاک دفن می‌کنند و پس از جوانه زدن، در دو مرحله وجین و آبیاری انجام می‌شود. پس از برداشت محصول اصلی، آب نیشکر در دستگاه آبگیری گرفته می شود و پس از آن، در دمای ۳۰۰- ۴۰۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲ ساعت آن را می جوشانند. در طی این فرآیند ۴۰ لیتر آن تبخیر شده و این عمل تا تبخیر کامل آب نی‌ها ادامه پیدا میکند. در تمام مراحل، دیگ حاوی نیکشر باید به شکل منظم هم زده شود و تفاله‌ها نیز از دیگ‌ها خارج شود. در انتها محصول به دست آمده، شکر قهوه‌ای یا سرخ نامیده می‌شود که جایگزین مناسبی برای شکر سفید است.

 

نیشکر,پخت نیشکر,جمع آوری نیشکر,تهیه نیشکر,نیشکر مازندران,نیشکر قائمشهر,مازندران,بوته نیشکر,گیاه نیشکر,تولید نیشکر 

 
 
 

پخت نیشکر , نیشکر مازندران , گیاه نیشکر , تهیه نیشکر , نیشکر قائمشهر , جمع آوری نیشکر , مازندران , تولید نیشکر , بوته نیشکر , نیشکر ,
جهت ارسال نظر جدید پس از ورود به سایت فرم نظر برای شما نشان داده خواهد شد ایجاد نظر جدید
اولين نفری باشيد که در مورد اين محصول نظر ميدهيد


برای معرفی چاپخانه خود در اینجا با ما تماس بگیرید.

تلفن: 05832241325